Language Select
Sign In \ Sign Up
Catalog
Contact Us

Ben Gurion University in the Negev

About Ben-Gurion University in the Negev

9
Courses
1
Learning Programs
29
Staff

Take me to the Courses

Ben-Gurion University of the Negev is the most developing research university in Israel. With 20,000 students and more than 4,000 faculty members on three campuses – in Be’er Sheva, Sde Boker and Eilat – the university is fulfilling the vision of David Ben-Gurion, the first prime minister of the State of Israel, who predicted that the country’s future lay in the Negev. The university is at the center of the transformation of the city of Beer-Sheva into a national cyber center, where leading international companies rely on the university’s expertise for innovative research and development.

For over 50 years, Ben-Gurion University of the Negev continues to lead changes in the Negev, Israel and around the world. The university operates both at the forefront of research and in the community. More than a third of the students participate in unique social engagement programs, which serve as an example for other institutions in the world. The university is a leader in many research fields, including cyber security, robotics, biotechnology, desert agriculture, water research, Israel and Zionist studies, Hebrew literature, hotel and tourism management, social leadership, nanotechnology, and more. It encourages multidisciplinary collaborations with academic institutions, national authorities and state institutions, as well as with leading companies in the industry, and fosters entrepreneurship and innovation in many fields.
Adapting teaching to the 21st century is one of the challenges the university faces. From the perception that technological development affects teaching, the university invests in the development of online courses, MOOCs, in a variety of disciplines: humanities, social sciences, natural sciences, medicine, computer sciences and engineering. The university’s online courses are very successful and have thousands of registrants/students from all over the country and the world.

Share:

Our Staff

פרופ’ ירון זיו

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ’ זיו סיים את לימודיו לתואר ראשון בפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל אביב (1988). תואר שני באקולוגיה קיבל מאוניברסיטת בן גוריון בנגב (1991), ואת התואר השלישי, באקולוגיה ובביולוגיה התפתחותית, קיבל מאוניברסיטת אריזונה, ארצות הברית (1998). במסגרת לימודיו לתואר שלישי והפרויקט הבתר-דוקטוריאלי שביצע באוניברסיטת ניו מקסיקו, ארצות הברית, הוא התמחה באקולוגיה של חברות, מאקרו-אקולוגיה, ושימור ביולוגי.
פרופ’ זיו בהצטרף לסגל אוניברסיטת בן גוריון ב-1988, וכיום הוא מכהן כפרופסור חבר במחלקה למדעי החיים וכיו”ר “קמפוס ירוק” באוניברסיטה.
מחקריו של פרופ’ זיו עוסקים בהשפעת הארגון המרחבי של גורמים פיסיים וביולוגיים על הדינמיקה ועל המיגוון ביחידות אקולוגיות – מגֶנים, דרך פרטים ואוכלוסיות, ועד קהילות ומערכות אקולוגיות. חברי מעבדתו חוקרים מגוון שאלות מדעיות בסיסיות, ומעורבים ביוזמות שימור שונות, כגון שיחזור אקולוגי, אגרואקולוגיה ושימור פיזור המיגוון הביולוגי.
פרופ’ זיו עוסק גם פעילויות רבות של שמירת הסביבה ומכהן בוועדות לאומיות ובינלאומיות. כיום הוא חבר בוועד המנהל של האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה וחבר הוועד המנהל של החברה להגנת הטבע. הוא מכהן גם כחבר הוועדה לאדם וביוספרה בוועד הישראלי לאונסק”ו, וכנציג ישראל ל-European Platform for Biodiversity Research Strategy.

ד”ר שירלי בר-דוד

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

ד”ר בר-דוד השלימה את לימודיה לתואר ראשון בפקולטה למדעי החיים באוניברסיטה העברית בירושלים (1992), וקיבלה שם את התואר השני שלה בגנטיקה (1995). את התואר השלישי קיבלה מאוניברסיטת תל אביב (2003(, שם חקרה את השבת היחמורים הפרסיים לטבע בישראל. במסגרת השתלמותה הבתר-דוקטוריאלית באוניברסיטת ברקלי בקליפורניה, ארצות הברית, היא חקרה דינמיקות של מחלות בקרב אוכלוסיות של חיות בר, ובאוניברסיטת חיפה היא שילבה נתונים אקולוגיים וגנטיים לשם חקר דפוסי שימוש במרחב שנוקטת סלמנדרת האש, מין הנמצא בסיכון.
מאז 2007 נמנית ד”ר בר-דוד עם סגל המחלקה לאקולוגיה מדברית ע”ש מיטרני, המכונים לחקר המדבר על שם יעקב בלאושטיין, אוניברסיטת בן גוריון בנגב. כיום היא משמשת כמרצה בכירה, ועומדת בראש המעבדה לשימור ולגנטיקה אקולוגית.
מחקריה מתמקדים בתחום האקולוגיה המרחבית והגנטיקה המרחבית, ובהשלכותיהן על שימור ביולוגי וניהול חיות בר. עם נושאי מחקרה נמנים המבנה המרחבי והגנטי של אוכלוסיות, השבת חיות בר לטבע ככלי שימור, הגורמים המשפיעים על טווח ההתפשטות של אוכלוסיות, ודפוסי תנועה של פרטים בתרחישי נוף שונים.

פרופ’ דוד קטושבסקי

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ’ קטושבסקי למד בטכניון, שם קיבל תואר ראשון ותואר שני בהנדסה אווירונאוטית, ותואר שלישי במתמטיקה שימושית. הוא ביצע שני פרויקטים במסגרת מחקרו הבתר-דוקטוריאלי: במשך שנה עסק ב-RWTH-Aachen, גרמניה, בבעירת תרסיסי דיזל, ובשנתיים וחצי שעשה ב-CALTECH הוא חקר אירוסולים המרחפים באטמוספרה.
מ-1998 ואילך נמנה פרופ’ קטושבסקי עם סגל המחלקה להנדסה סביבתית באוניברסיטת בן גוריון בנגב, שם הוא משמש כיום כפרופסור מן המניין. הוא מבצע מחקרים בשוּרת נושאים, ובכלל זה הדינמיקות של חלקיקים ורסיסים, מודלים אטמוספריים, בעירה, דלקים ביולוגיים, פיקוח על זיהום אוויר, שאיפה ופליטה של ארוסולים, ולאחרונה גם טיפול במים.
הוא מכהן כיו”ר האגודה ישראלית לחקר תהליכי בעירה, ועומד בראש היחידה לניהול והנדסת בטיחות.

פרופ’ עמית גרוס

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ’ גרוס קיבל תואר ראשון בפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית בירושלים ב-1993, ותואר שני (1996) ותואר שלישי (1999) מאוניברסיטת אובורן שבארצות הברית, שם חקר מחזורי תזונה במאגרי מים. במסגרת השתלמותו הבתר-דוקטוריאלית באוסטרליה ובאוניברסיטת בן גוריון בנגב הוא חקר נושאים סביבתיים שונים הקשורים לטיפול במים ולשימוש חוזר בהם, וב-2003 הצטרף לסגל אוניברסיטת בן גוריון.

כיום הוא מכהן כפרופסור חבר וכראש המחלקה להידרולוגיה ומיקרוביולוגיה של הסביבה, מכון צוקרברג לחקר המים, המכונים לחקר המדבר על שם יעקב בלאושטיין, אוניברסיטת בן גוריון בנגב.

עם תחומי המחקר של פרופ’ גרוס נמנים טיפול ושימוש יעיל במים שולִיים ואפורים, טכניקות שיקום, וסיכונים סביבתיים עקב זיהום מקורות מים ובוצה מזהמת (כלומר, מי קולחין המשמשים בחקלאות, מי שופכין, וזיהום מי תהום).

פרופ’ יצחק מאיר

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ’ מאיר למד בטכניון, שם קיבל תואר ראשון ותואר שני באדריכלות ותכנון ערים. תואר שלישי בארכיאולוגיה קיבל מאוניברסיטת בן גוריון בנגב, על מחקרו שהתמקד בטכנולוגיות בנייה שהיו בשימוש ביישובים ביזנטיים במדבר. ב-1986 הוא הצטרף לסגל המכונים לחקר המדבר על שם יעקב בלאושטיין, אוניברסיטת בן גוריון, שם הוא מכהן כיום כפרופסור חבר. בשנים 2005-2010 עמד בראש התוכנית לאדריכלות מדברית ותכנון אורבני, ומחלקת האדם במדבר בקרן בונה טרה. הוא מרצה בישראל ובחו”ל, בין השאר במוסדות הבאים: Architectural Association School of Architecture, London (1992); Oxford Brookes University (2000-1); Aristotle University of Thessaloniki (2010-2011); Donau Universitaet, Krems (2012-3); and the International Hellenic University (2012-2017).

פרופ’ מאיר השתתף בתכנון פרויקטים של מודעוּת לסביבה וניסויים שנערכו במדבריות בישראל, ומשמש כיועץ וכחבר במוסדות, בארגונים לא-ממשלתיים, ובגופים מקצועיים שונים. עם תחומי המחקר שהוא מתעניין בהם נמנים תכנון בר-קיימא באזורים צחיחים, שימור אנרגיה בבניינים, הערכת תיפקוד בניינים לאחר אכלוס ושמירה על איכות סביבה תוך-מבנית, ניתוח מחזור החיים האנרגטי של מבנים, השבחה ושיפור של יישובים ורנקולריים בטכניקות פשוטות, מיקרו-אקלים במרחבים פתוחים, ותכנון יוזם.

ב-2014, בזכות ההכרה במחקריו, בפעילותו החינוכית, ובמעורבותו בקידום ארכיטקטורה ירוקה בת-קיימא, קבע צוות של מומחים כי הוא נמנה עם 100 התורמים הבולטים ביותר למדיניות הסביבתית בישראל (בתחום התשתיות והבנייה). בין השאר קיבל גם את אות המועצה לבנייה ירוקה בישראל עבור מנהיגות בבנייה ירוקה (2016).

פרופ׳ מידד קיסינג’ר

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

ד”ר קיסינג’ר הוא גיאוגרף ומדען העוסק בתחום הקיימוּת, ומתמחה באחריות ביו-פיסית ובמדיניות ותכנון מוכווני-קיימוּת. הוא בעל תואר שני בניהול משאבי טבע מאוניברסיטת חיפה, ותואר שלישי בתכנון אורבני ואזורי מ-School of Community and Regional Planning at the University of British Columbia, קנדה.

ד”ר קיסינג’ר הוא מרצה בכיר במחלקה לגיאוגרפיה ופיתוח סביבתי באוניברסיטת בן גוריון בנגב, שם הוא עומד בראש קבוצת המחקר על קיימוּת ומדיניות סביבתית, ומנהל את מרכז הנגב לקיימוּת.

תחומי העניין המקצועיים והרקע האקדמי של ד”ר קיסינג’ר הם בין-תחומיים. במחקריו הוא בוחן את התלות בין פעילותו של האדם לבין הסביבה הטבעית, ואת השפעתם ההדדית. הוא משתמש בכלים ביו-פיסיים (כלומר, קרקע, אנרגיה, מים, פסולת), ובכלים לבדיקת אחריות לקיימוּת, ומְפַתֵחַ כלים כאלו, והוא בוחן את ההשלכות של המדיניות באשר ליחסי הגומלין בין האדם לבין הסביבה על-פי קני-מידה מרחביים וחוצי-מרחבים. בשנים האחרונות הוא עוסק במיגוון רחב של מחקרים בתחום הקיימוּת, כולל קיימוּת אורבנית, קיימוּת מערכות מזון, מכלול הקשרים בין חברה לאנרגיה, וכן התנהגות וסביבה.

פרופ’ מיכאל אלקין

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ. אלקין סיים תואר ראשון במדעי המחשב ומתמטיקה באוניברסיטה העברית בשנת 1995. הוא עשה תואר שני ושלישי במחלקה למתמטיקה ומדעי המחשב במכון וויצמן למדע, אותו הוא סיים ב-2002. אחרי שנתיים של השתלמויות בתר-דוקטוריאליות במכון ללימודים מתקדמים בפרינסטון ובאוניברסיטת ייל הוא הצטרף לסגל הבכיר של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב בשנת 2004. תחום עיסוקו העיקרי הוא אלגוריתמים לגרפים, ואלגוריתמים מבוזרים ואלגוריתמים מטריים.

ד”ר אירינה רבייב

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

ד”ר אירינה רבייב היא חברת סגל במחלקה להנדסת תוכנה במכללה האקדמית להנדסה ע”ש סמי שמעון.
בנוסף, אירינה מרכזת אקדמית של מסלול מדעי המחשב בתכנית אודיסיאה הפועלת במרכז חוסידמן לנוער שוחר מדע באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. תחום התמחותה של אירינה הוא עיבוד וניתוח תמונות של מסמכים היסטוריים. היא פעילה בוועדת השיפוט בכתבי עת וכנסים בינלאומיים שבתחום.
אירינה בעלת תואר שלישי במדעי המחשב מאוניברסיטת בן-גוריון.

ד”ר מרינה קוגן-סדצקי

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

ד”ר מרינה קוגן-סדצקי סיימה תואר שני במדעי המחשב באוניברסיטת בן-גוריון , ולאחר מכן עבדה במחקר ופיתוח אלגוריתמים ב- Oracle במשך 10 שנים. לאחר מכן חזרה לאוניברסיטת בן-גוריון  ללימודי Ph.D. מרינה סיימה את הדוקטורט ב- 2019, ומאז מרצה עמיתה באוניברסיטת בן-גוריון במחלקה למדעי המחשב.
תחום התמחותה של מרינה הוא Big Data, High-Performance Data Structures, ו- Caching.

פרופ’ ברכה שפירא

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

ברכה שפירא היא פרופ’ מן המניין במחלקה להנדסת מערכות תוכנה ומידע באוניברסיטת בן גוריון בנגב ברכה שפירא עסקה רבות במחקר ובפרקטיקה של מערכות המלצה שונות והובילה פרוייקטי מחקר חדשניים בתחום. (לדוגמא בין השנים 2004-2008 הובילה את פרוייקט ePaper  שכלל המלצת קטעי חדשות עבור חברת דויטשה טלקום).  בתחום של מערכות המלצה – להתאמת תכנים  היא שימשה גם כיועצת ומרצה לחברות שונות בתחום.

ברכה חוקרת פעילה בתחום וזכתה למענקי מחקר שונים בתחום זה,. היא  פרסמה למעלה מ-200 מאמרים בכתבי עת וכנסיים בינלאומיים מובילים ויותר מ 20 פטנטים. היא היתה בין העורכים של ה Handbook בתחום מערכות המלצה (וכותבת של פרק הפתיחה) שזכה לפופולאריות רבה (למעלה מ 3000 ציטוטים) ולתרגום לשפות שונות וביקורות מצוינות. ב 6 השנים האחרונות היא מארגנת באוניברסיטת בן-גוריון כנס בתחום ה data science  שבו יש תמיד מושב אחד לפחות בתחום מערכות המלצה ומגיעים אליו חוקרים בעלי שם מהארץ ומחו”ל.

כמו כן, יש לה באופן קבוע תפקידים בכנס המרכזי הבינלאומי בתחום מערכות ההמלצה : ACM Recommender Systems ‘ למשל השנה, היא אחראית על ה doctoral Symposium , בין המארגנים של סדנא שם בתחום של שילוב של למידת מכונה ומערכות המלצה ומשמשת כsenior program committee member.  בשנת 2015 היא הייתה בין המארגנים של ה challenge בכנס יחד עם חברת YOUCHOOSE הגרמנית, שכלל תחרות לניבוי קנייה של לקוח בסיטואציה של המלצות קצרות טווח.

עמית ליבנה

מתרגל
Ben Gurion University in the Negev

דוקטורנט במחלקה להנדסת מערכות מידע ותוכנה. עמית חוקר וראש צוות המוביל פרוייקטים המבוצעים מול חברות מהתעשיה ( Israel Innovation Authority, Taboola, KBC Bank) בתחומים של מערכות המלצה.
מחקריו של עמית פורסמו בכנסים מובילים בתחום, RecSys, WSDM, CIKM וכתבי עת נחשבים ACM Transactions on Management Information Systems (TMIS) ,  Computers, Environment and Urban Systems ועוד.

פרופ’ אריאל פלנר

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ’ אריאל פלנר בעל דוקטורט במדעי המחשב מאונ’ בר-אילן ושהה בפוסט דוקטורט בטכניון ובאוניבסיטת USC בקליפורניה. הוא AAAI Senior Member, EuroAI Fellow וכן מכהן כ associate editor בכתבי העת: Journal if Artificial Intelligence Research  וכן Journal of Autonomous agents and Multi Agent Systems. פרופ’ פלנר פרסם למעלה ממאה מאמרים מדעיים בתחום של בינה מלאכותית ושימש כיו”ר האיגוד הישראלי לבינה מלאכותית בשנים 2013-2017. הוא לימד את הקורס “מבוא לבינה מלאכותית” במחלקה להנדסת מערכות תוכנה ומידע ובמקומות אחרים  למעלה מ12 שנה.

פרופ’ קובי גל

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ’ קובי גל בעל דוקטורט במדעי המחשב מאוניברסיטת Harvard ופוסט דוקטורט ב MIT. מלמד קורס על מודלים סטטיסטיים בבינה מלאכותית באוניברסיטאות בן גוריון  ו Harvard. הוא חתן פרס קריל של קרן וולף לשנת 2013 למדענים ישראלים צעירים.

פרופ’ גיא שני

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ’ גיא שני בעל דוקטורט במדעי המחשב מאוניברסיטת בן גוריון. פרופ’ שני עבד במעבדות מייקרוסופט ברדמונד על מחקר במערכות המלצה. לאחר מכן הצטרף לסגל המחלקה להנדסת מערכות תוכנה ומידע. כיום עוסק פרופ’ שני במחקר תאורטי בתכנון עבור מספר סוכנים העוסקים בשיתוף פעולה, ובמחקר יישומי בתחומי החקלאות המדייקת, בעיקר בשימושים של עיבוד תמונה.

פרופ’ מאיר קלך

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ’ מאיר קלך בעל דוקטורט במדעי המחשב מאונ’ בר אילן. בשנים 2007-08 היה post doctoral fellow באונ’   Harvard. הוא מומחה בין-לאומי בדיאגנוזה של תקלות מבוססת מודל ופרסם עשרות מאמרים בתחום. המעבדה שהקים מקדמת שיתופי פעולה מחקריים עם התעשייה, כגון IBM, GM וחברת מקורות, וכן עם משרדים ממשלתיים.

פרופ’ רוני שטרן

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

בעל תואר שלישי בהנדסת מערכות תוכנה ומידע מאונ’ בן גוריון. בשנים 2012-13 היה post doctoral fellow באונ’ Harvard. בשנים 2019-2020 עבד כ Principal Scientist ב Palo Alto Research Center, וכיהן בעבר כנשיא האגודה הבינלאומית ל Combinatorial Search.

ד”ר נדב רפופורט

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

חבר סגל במחלקה להנדסת מערכות תכנה ומידע בפקולטה להנדסה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. נדב הינו  ראש המעבדה למידעי עתק רפואיים וביומולקולרים. במעבדה זו חוקרים וממשים אלגורתמים מבוססי למידת מכונה ובינה מלאכותית בכדי לרתום את כמויות המידע העצומות הקיימות היום בכדי לקדם אותנו לקראת רפואה מותאמת אישית. סוגי המידע מגוונים וכוללים גליונות רפואיים אלקטרונים, מבתי חולים ומקופות חולים, מידע גנטי וכן נתונים ביומולקולרים אחרים.
נדב השלים את לימודי הדוקטורט במדעי המחשב באוניברסיטה העברית בשנת 2015. לאחר מכן, השתלם כעמית מחקר בבית החולים האוניברסיטאי ב University of California, San Francsico.
המחקרים במעבדה מתבצעים תוך שיתופי פעולה עם רופאים וחוקרים בבתי חולים ובאוניברסיטאות בארץ ובעולם.

פרופ’ רונן ברפמן

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופסור רונן ברפמן  חוקר אלגוריתמים ומודלים לקבלת החלטות ותכנון משימות אוטומטים. הוא סיים דוקטורט באוניברסיטת סטנפורד ב1996 במדעי המחשב, וחבר סגל באוניברסיטת בן-גוריון בנגב משנת 1997. כמו כן, עבד שנתיים במרכז המחקר של נאס”א על תכנון אוטומטי עבור גישושיות מאדים וייעץ לתעשייה האווירית בנושאים שונים, כולל תזמון גיחות צילום לוויינים. הוא  גם עמית של האיגוד הבינלאומי ושל האיגוד האירופי לבינה מלאכותית.

ד”ר רובי רוגל

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופסור מולי להד

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ’ לימור אהרונסון-דניאל

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

חיים היימס

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

שרינה חן

עוזרת הוראה
Ben Gurion University in the Negev

אורה לימור

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

בועז הוס

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

יועד קדרי

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

ד”ר דור עצמון

Ben Gurion University in the Negev

דור עצמון הוא פוסט-דוקטורנט במחלקה למדעי המחשב ב-Royal Holloway, University of London. הוא סיים לימודיו לתארים ראשון (BSc), שני (MSc) ודוקטורט (Ph.D.) במחלקה להנדסת מערכות תוכנה ומידע באוניברסיטת בן גוריון. תחומי העיניין המחקריים שלו כוללים חיפוש יוריסטי, בעיות אופטימיזציה, תכנון ומשחקים.

ארגמן מורדוך

חוקרת בדוקטורט
Ben Gurion University in the Negev

גב’ ארגמן מורדוך היא דוקטורנטית במחלקה להנדסת  מערכות תוכנה ומידע באוניברסיטת בן גוריון. היא סיימה את לימדיה לתואר ראשון במדעי המחשב בטכניון ותואר שני בהנדסת מע’ מידע באונ’ בן גוריון ובעלת ניסיון בהובלת צוותי מחקר ופיתוח בתעשיה.

תחומי העניין המחקריים שלה כוללים למידה לטובת תכנון ומתעניינת בעולמות התוכן של למידה מבוססת חיזוקים.

פרופ’ יובל ביתן

מרצה
Ben Gurion University in the Negev

פרופ’ יובל ביתן הוא חבר סגל המחלקה למדיניות וניהול מערכות בריאות באוניברסיטת בן-גוריון בנגב,  ועומד בראש מרכז המחקר האוניברסיטאי לסימולציות ברפואה – SimReC.

יובל הוא מהנדס תעשייה וניהול המתמחה בהנדסת אנוש וניתוח מערכות, ומתמקד בממשק שבין אנשי רפואה לסביבת העבודה שלהם. הוא בוגר תואר ראשון, שני ושלישי מהמחלקה להנדסת תעשייה וניהול מאוניברסיטת בן-גוריון. לפני שהצטרף לסגל האוניברסיטה היה יובל עמית מחקר באוניברסיטת שיקגו ובאוניברסיטת טורונטו, ועבד בפיתוח מוצרים ושרותים בתעשייה.

עבודות המחקר של יובל עוסקות בקבלת החלטות בתנאי אי וודאות, תכנון מערכות התרעה, ותכנון סביבות עבודה של רופאים, אחיות, רוקחים ופרמדיקים. הוא מרצה בקורסים לקבלת החלטות, ויישום הנדסת אנוש בסביבות עבודה רפואיות, ומעביר סדנאות בנושא בטיחות הטיפול.

Our Learning Programs

תוכנית לימוד

מבני נתונים

Ben Gurion University in the Negev
Let's Share This
לינקדאין
פייסבוק

Our Courses

0
Languages
Arrow of the button
0
Institutions
Arrow of the button
0
Learning Targets
Arrow of the button
0
Certificate
Arrow of the button
Add Filter
plus-button
Check Box Active
Academic credit
Check Box Active
Learning Pace
Check Box Active
Duration
Check Box Active
Subtitles Language
Check Box Active
Technology and Computers
Check Box Active
Exact Science
Check Box Active
Life Science
Check Box Active
Humanities
Check Box Active
Social Science
Check Box Active
Personal Development and Skills
Check Box Active
Education and Teaching
Reset Filters
Showing Results
Sort by Relevance
icon filter
Sort by Relevance
Sort by The Newest
Sort by The Oldest
Sort by Name (A-Z)
Sort by Name (Z-A)
icon filter
Filter
icon filter
Showing Courses
Languages
filters Menu Vector Down
Institutions
filters Menu Vector Down
Learning Targets
filters Menu Vector Down
Certificate
filters Menu Vector Down
Academic credit
filters Menu Vector Down
Learning Pace
filters Menu Vector Down
Duration
filters Menu Vector Down
Subtitles Language
filters Menu Vector Down
Technology and Computers
filters Menu Vector Down
Exact Science
filters Menu Vector Down
Life Science
filters Menu Vector Down
Humanities
filters Menu Vector Down
Social Science
filters Menu Vector Down
Personal Development and Skills
filters Menu Vector Down
Education and Teaching
filters Menu Vector Down
Show Results