הפסיכולוגיה היא תחום מחקר מדעי שמנסה לזהות ולהבין את הגורמים השונים שמשפיעים על התנהגותם של בני אדם בעולם. אבל – למה זה נחוץ? הרי אנחנו מכירים את עצמנו הכי טוב. ולמה הכוונה ב”מחקר מדעי”? האם פסיכולוגיה היא תחום מדעי? האם אפשר לחקור רגשות, אישיות וזיכרון באמצעות אותן השיטות שאנחנו חוקרים כוכבי לכת ובקטריות?
בהוראתה של פרופ’ גלית יובל ובעזרת אנימציות מושקעות, ביקורים במעבדות, הרצאות אורח של חוקרי פסיכולוגיה ומוח של אוניברסיטת תל אביב ועזרי למידה נוספים, נענה בקורס זה על שאלות אלו ועוד, ונראה כיצד אפשר לבחון שאלות פסיכולוגיות בכלים מדעיים.
إن المعلمين المهتمين بتدريس المقررات الدراسية في فصولهم الدراسية مدعوون لقراءة هذا الرابط الخاص ببرنامج المدرسة الثانوية الأكاديمية عبر الإنترنت.
גלית יובל היא חוקרת מוח וקוגניציה וראשת בית הספר למדעי הפסיכולוגיה. גלית סיימה את לימודי הדוקטורט באוניברסיטת שיקגו והמשיכה ללימודי פוסט דוקטורט במחלקה למוח וקוגניציה ב-MIT. בשנת 2005 הצטרפה גלית לאוניברסיטת תל אביב, שם היא עוסקת בחקר המנגנונים המוחיים והקוגניטיביים של זיהוי אנשים. היא לימדה את הקורסים פסיכולוגיה פיזיולוגית, שיטות מחקר ומלמדת כיום את הקורס מבוא למדעי הפסיכולוגיה לתלמידי תואר ראשון בבית הספר למדעי הפסיכולוגיה. היא קיבלה את פרס הרקטור להצטיינות בהוראה חמש פעמים.
כל שיעור יותר מרתק מקודמו. מועבר בצורה ברורה ונעימה שידידותית גם לסטודנט המתחיל. מאפשר שמירה על עירנות ועניין! מדהים ומומלץ!!
ממליצה בחום לכל מי שמתלבט איזה קורס לקחת :)