טכנולוגיות הלמידה נכנסו לחיינו בסערה וכל שנותר הוא להצטרף לרכבת הדיגיטלית הדוהרת. קורס זה מזמין את הלומדים לגלות את אפשרויות הבלתי מוגבלות של שילוב טכנולוגיות בהוראה, להעשיר את הלמידה ולהתאים אותה למיומנויות המאה ה-21. הקורס מזמין להצטרף למסע בין מושגי היסוד הטכנולוגיים, התיאוריות, המודלים החינוכיים והאלמנטים החדשניים הנכללים תחת הכותרת “טכנולוגיות למידה”; לגלות את המהפכה המקוונת ואת המגמות העולמיות והמקומיות בתחום; לגלות מהם משאבים לימודיים פתוחים ומהו ניתוח למידה; לבחון את השפעתם של ה-MOOCs על חיינו, וכיצד ניתן לשלב משחקים, עולמות וירטואליים וסימולציות בהוראה ובלמידה מקוונת שיתופית ומותאמת אישית. כל זאת ועוד, תוך חינוך למודעות ולשמירה על אתיקה, אבטחת מידע ופרטיות ברשת.
ד”ר חגית מישר טל , מרצה בכירה מהפקולטה לטכנולוגיות למידה, מכון טכנולוגי חולון. בעבר כהנה כראש התוכנית של התואר הראשון. עסקה בהכשרת מורים לשילוב טכנולוגיות בחינוך מ 1995. מלמדת סטודנטים לתואר ראשון ושני בטכנולוגיות למידה משנת 2004. פרסמה מחקרים רבים בהוראה/למידה מקוונת.
ענת כהן היא חברת סגל בכיר בחוג לחינוך מתמטי מדעי וטכנולוגי בבית הספר לחינוך באוניברסיטת תל אביב. היא עומדת בראש המעבדה לחקר שילוב טכנולוגיות בלמידה, וחברה בצוות Virtual TAU. ענת משמשת כיו”ר תחום טכנולוגיות וחינוך בקתדרת אונסקו לטכנולוגיה, אינטרנציונליזציה וחינוך. תחומי מחקרה כוללים הוראה אקדמית ברשת, יישומים פדגוגיים חדשניים משולבי תקשוב, חומרי למידה פתוחים (OER), כריית נתונים וניתוח למידה ולמידה ניידת.
דוקטורנטית במעבדה לחקר שילוב טכנולוגיות בלמידה. חוקרת את הקשר שבין אישיות הלומד לשביעות רצונו מהלמידה המקוונת ומשלבת כמובן גם Learning Analytics, כי איך אפשר בלי…
אורית הגיעה לעולם המחקר ממחוזות ההדרכה הארגונית ומתמחה בעיצוב למידה ופרסונליזציה של תהליכי הוראה.
הלוואי שכולם היו כך. אני מאוד נהנית מהקורס, הוא מאוד חוויתי ושונה מכל קורס אחר. הוא אפילו לא דומה לשום קורס מקוון אחר שאני לומדת אותו
אהבתי מאוד! עוד לא יצא לי לחוות קורס כל כך אינטראקטיבי ומיוחד. גרם לי לחשוב על צורות שונות להעביר את החומר לתלמידים שלי כשאהיה מורה בעתיד