שינוי שפה
שינוי שפה
התחברות \ הרשמה
התחברות \ הרשמה
קטלוג
קטלוג
צרו קשר
צרו קשר
אוניברסיטת תל אביב

אוניברסיטת תל אביב

על אוניברסיטת תל אביב

קורסים
28
קורסים
תוכניות לימוד
3
תוכניות לימוד
מרצים
39
מרצים

קח אותי לקורסים

קרדיט אקדמי בקורס מקוון

כיום, בזכות הלמידה המקוונת יש לכם הזדמנות ללמוד מהבית קורסים של אוניברסיטת תל אביב ואף לצבור קרדיט אקדמי.

תלמיד תיכון בתכנית "תיכון אקדמי מקוון"

במסגרת החזון החברתי של אוניברסיטת תל אביב, היא יזמה ומפעילה את התכנית הלאומית בשיתוף משרד החינוך. במסגרת התכנית תלמידי תיכון לומדים את הקורסים כחלק מהלימוד לבגרות ויכולים לצבור קרדיט אקדמי כבר במהלך התיכון (לינק לתלמידים, מורים ומנהלים להצטרפות).

שתפו:

פייסבוק
לינקדאין

המרצים שלנו

פרופ’ יונתן גרשוני

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

יונתן גרשוני הוא פרופסור לאימונולוגיה מולקולרית ווירולוגיה בפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל-אביב.

פרופ’ גרשוני, יליד ישראל, קיבל את תואר הדוקטור שלו בביו-כימיה מן האוניברסיטה העברית בירושלים, ועשה את הכשרת הפוסט-דוקטורט שלו בביה”ס לרפואה של אוניברסיטת ייל. במשך 30 שנה הוא חקר את התגובה החיסונית לגבי וירוסים כמו SARS CoV, HCV, HIV. פרופ’ גרשוני מוסיף לפתח שיטות חדשות לאפיון מגוון הנוגדנים בדם, ופיתוח יישומים בדיאגנוסטיקה חדישה וחיסונים.

פרופ’ גרשוני עבד כמדען במכוני הבריאות הלאומיים של ארה”ב, ובאוניברסיטת בוסטון – המחלקה לפיזיקה. באוניברסיטת תל-אביב הוא זכה מספר פעמים בתואר “המרצה המצטיין של השנה” ושימש כיו”ר הוועד למלחמה באיידס בישראל. פרופ’ גרשוני חי בישראל עם אשתו, שלוש בנותיו ו-10 נכדיו.

פרופ’ אברהם קריבוס

אוניברסיטת תל אביב

פרופ’ אברהם קריבוס מהפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל-אביב הוא מומחה בינלאומי בתחום אנרגיית השמש. בעבר כיהן כראש המחלקה למכניקת זרימה ומעבר חום, כיו”ר האגודה הישראלית לאנרגיה מתחדשת ועוד. הוא עוסק בפיתוח טכנולוגיות לתחנות כוח המתבססות על אנרגיית השמש, ובאמתחתו מספר פיתוחים ופטנטים.

ד”ר יוסי צפדיה

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

יוסי צפדיה הוא דוקטור לביוכימיה ומרצה בכיר בפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל אביב. במחקרו הוא עוסק בחקר המבנה והפעילות של חלבונים באמצעות סימולציות ממוחשבות.
ד”ר צפדיה זוכה בפרסי הצטיינות בהוראה כבר 13 שנה ברציפות.

ד”ר אמיר רובינשטיין

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

מרצה למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב. עוסק בתכנון, פיתוח והוראה של קורסים במדעי המחשב, ובמחקר של שיטות הוראה יעילות.

נטלי קוצ’רנקו

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

נטלי קוצ’רנקו היא חוקרת בתחום של ביופיזיקה חישובית במעבדה של ד”ר צפדיה, בעלת ניסיון עשיר בהוראת כימיה וזוכת פרס הרקטור להצטיינות בהוראה

פרופ’ אייל נווה

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

אייל נווה הוא פרופסור להיסטוריה באוניברסיטת תל אביב ויו”ר המועצה האקדמית במכללה לחינוך סמינר הקיבוצים. הוא כיהן כראש החוג להיסטוריה כללית באוניברסיטת תל אביב וכראש התכנית ללימודים כלליים ובינתחומיים. פרופ’ נווה הינו מומחה להיסטוריה של ארה”ב וכן עוסק בתחום החינוך ההיסטורי בישראל ובעולם.

פרופ’ אשר ססר

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

אשר ססר הוא פרופסור בחוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה באוניברסיטת תל אביב וחוקר בכיר במרכז דיין לחקר המזרח התיכון ואפריקה. מומחה לירדן, הסכסוך הישראלי-פלסטיני ודת ומדינה במזרח התיכון.

פרופ’ בני שור

מרצה וחוקר
אוניברסיטת תל אביב

כיהן כחוקר ומרצה למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב בין השנים 2001-2021, וראש בית הספר למדעי המחשב בין השנים 2018-2020. לפני כן היה פרופסור בטכניון. תחומי מחקרו כללו קריפטוגרפיה, פרטיות ואקראיות וכן ביולוגיה חישובית. בני היה מורה שהותיר חותם על סטודנטים רבים. הוא פיתח ולימד מגוון קורסים במדעי המחשב ובהוראת מדעי המחשב בקהילה.

פרופ’ גלית יובל

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

גלית יובל היא חוקרת מוח וקוגניציה וראשת בית הספר למדעי הפסיכולוגיה. גלית סיימה את לימודי הדוקטורט באוניברסיטת שיקגו והמשיכה ללימודי פוסט דוקטורט במחלקה למוח וקוגניציה ב-MIT. בשנת 2005 הצטרפה גלית לאוניברסיטת תל אביב, שם היא עוסקת בחקר המנגנונים המוחיים והקוגניטיביים של זיהוי אנשים. היא לימדה את הקורסים פסיכולוגיה פיזיולוגית, שיטות מחקר ומלמדת כיום את הקורס מבוא למדעי הפסיכולוגיה לתלמידי תואר ראשון בבית הספר למדעי הפסיכולוגיה. היא קיבלה את פרס הרקטור להצטיינות בהוראה חמש פעמים.

פרופ’ דניאל חיימוביץ

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

דניאל חיימוביץ מכהן בימים אלה כנשיא אוניברסיטת בן-גוריון שבנגב. בתפקידו הקודם היה דקאן הפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל אביב. פרופ’ חיימוביץ מוביל מחקרים פורצי דרך בתחום הגנטיקה של הצמח.

פרופ’ יורם מרגליות

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

יורם מרגליות הוא פרופסור בפקולטה למשפטים ע”ש בוכמן באוניברסיטת תל אביב. מומחה למדיניות מיסוי, רווחה ומדיניות חברתית, חקיקה פנסיונית ושינוי אקלים.

פרופ’ רון ליפשיץ

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

רון ליפשיץ הוא פרופסור לפיזיקה באוניברסיטת תל אביב. במחקרו עוסק פרופ’ ליפשיץ בתחום הקוואזי גבישים, ובהיבטים הפיזיקליים של ננו-טכנולוגיה.

ד”ר ריקרדו טרש

מרצה שותף
אוניברסיטת תל אביב

חבר סגל בבית הספר לחינוך ובית הספר למדעי המוח באוניברסיטת תל אביב. לאחר תרגול של מדיטציה ויוגה יותר מ -30 שנה, החל ד”ר טרש לשלב בין הוראת קשיבות ומחקר אודות השפעותיה. תחומי המחקר שלו כוללים השפעות נוירולוגיות ופסיכולוגיות של אימון בקשיבות בקרב מבוגרים וילדים.
הוא פיתח תכנית קשיבות לילדים, ואף חקר את השפעות התרגול על מבוגרים עם לקויות קשב ו/או למידה. הוא חלק מהצוות שיישם בישראל את תכנית ההזמנה לנתינה (Call to Care) שפותחה על ידי ה-Mind and Life Institute

פרופ’ אבישי וול

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

פרופסור אבישי וול הינו חבר הפקולטה להנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב ומנהל טכנולוגיות ראשי ומייסד-שותף חברת AlgoSec
חברת תוכנה בינלאומית המספקת פתרונות לניהול אבטחה מוטת-עסקים בתחום ניהול מדיניות אבטחת רשתות
הוא החל את הקריירה שלו ביחידת 8200 בצבא הידועה גם בשם “מכונת ההזנק החשאית”. יזמים ומייסדים רבים של חברות הזנק מובילות הינם יוצאי יחידה זאת

דאן גיטיק

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

.דאן גיטיק הינו חבר בחטיבת הסייבר במשרד הביטחון ומרצה לאבטחת מידע באוניברסיטת תל אביב. לדאן ניסיון הוראה רחב מהצבא, התעשייה והאקדמיה

פרופ’ חנוך לוי

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

פרופסור בבית הספר למדעי המחשב ע”ש בלווטניק באוניברסיטת תל-אביב. קיבל את  תואר הדוקטור שלו  באוניברסיטת UCLA בארה”ב.
חוקר בתחומים של רשתות תקשורת מחשבים, בצועים של מערכות מחשבים ורשתות תקשורת, ותורת התורים.
בעל נסיון עשיר בהוראת הקורס מבני נתונים באוניברסיטת תל אביב.  כיהן כראש המחלקה  למדעי המחשב ומאוחר יותר כראש בית הספר למדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב

פרופ’ מירי שפר-מוסנזון

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

פרופ’ מירי שפר-מוסנזון היא חברת החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה, ומאז דצמבר 2019 היא מכהנת כראשת בית הספר להיסטוריה ע”ש צבי יעבץ באוניברסיטת תל אביב. מחקריה עוסקים בחברה, תרבות ובריאות בעולם האסלאם הטרום-מודרני. שני התארים שלה מאוניברסיטת תל אביב (ב.א. בהצטיינות יתרה, 1994; דוקטורט, 2001). לאורך השנים היא השתלמה במוסדות שונים בעולם, ובהם מכון וולקאם להיסטוריה של הרפואה (לונדון), אוניברסיטת פרינסטון, ואוניברסיטת קיימברידג’. היא זכתה במענקים תחרותיים למימון מחקריה, וקיבלה פרסים על הצטיינות בהוראה באוניברסיטת תל אביב.

פרופ’ ניר סוכן

מנהל אקדמי
אוניברסיטת תל אביב

פרופ’ ניר סוכן הוא חבר סגל במחלקה למתמטיקה שימושית, פיסיקאי (תורת המיתרים) בהכשרתו וראש בית הספר למדעי המתמטיקה בעבר. פרופ׳  סוכן עוסק בשימוש של רעיונות וטכניקות מהפיסיקה של אנרגיות גבוהות בעיבוד תמונות, ראיה ממוחשבת והדמיה רפואית. הוא לימד ומלמד בבתי הספר למתמטיקה, לפיסיקה ובפקולטה להנדסה שנים רבות. הוא היוזם של מבחן הסיווג וקורס ההכנה למבחן הסיווג למדעים מדויקים והנדסה שמתקיים כיום באוניברסיטת תל אביב באופן פיזי.

אלון ניסן-כהן

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

בעל תואר ראשון במתמטיקה ותואר שני במתמטיקה עיונית באוניברסיטת תל-אביב. מרצה למתמטיקה באוניברסיטאות ברחבי הארץ מזה מעל לעשור. במסגרת שליחותו להציג את היופי והעומק של המתמטיקה לכל אדם, העביר הרצאות רבות על מתמטיקה לקהל הרחב. כשהוא לא על במת ההרצאה, תוכלו למצוא את אלון מתפרץ להרצאות בקולנוע ובפילוסופיה ברחבי הקמפוס, או רוקד במשך שעות ללא הפסקה במסיבה.  “הדרך הטובה ביותר להבין רעיון מתמטי היא בעזרת הציור המתאים. או סרט או סיפור, מצדי שיהיה אוריגמי העיקר שנבין”

שירה קריצ’מן

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

בעלת תואר ראשון במתמטיקה ובפיזיקה, תואר שני במתמטיקה שימושית, ומספר שנות מחקר בלמידת מכונה ורשתות נוירונים. צברה ניסיון מעשי בתעשיית ההיי-טק, ושרדה כדי לספר. בעלת ניסיון בהוראה כמתרגלת קורסים, כמורה פרטית וכמשתתפת במיזם הוראת מתמטיקה לילדים בפריפריה החברתית. חובבת טיפוס, אקרו-באלאנס, פאואר-פוינט ובישול טבעוני בשלל צבעים.
“כל דבר הוא פשוט וקל ברגע שמבינים אותו”.

רחלי יובל

אוניברסיטת תל אביב

רחלי יובל, בעלת תואר ראשון במתמטיקה ופיזיקה ותואר שני במתמטיקה עיונית. ביום מרצה למתמטיקה במוסדות אקדמיים שונים ובלילה משוררת פואטרי סלאם, מאיירת איורים מתמטיים, מניפה משקולות ומשחקת כדורגל.
“אף פעם אל תאמינו למה שאני אומרת. אם תלמדו לסמוך על החשיבה הלוגית שלכן, לא תצטרכו אותי יותר, וזו המטרה שלי כמרצה למתמטיקה.”

שני רגב

מפתחת התרגול
אוניברסיטת תל אביב

בעלת תואר ראשון במתמטיקה ומדעי המחשב ותואר שני במתמטיקה. עוסקת בפיתוח חומרי למידה, עיצוב משחקים ואפליקציות לימודיות, הדרכת השתלמויות מורים והוראה אקדמית.

אייל בכר

עוזר הוראה
אוניברסיטת תל אביב

אייל בכר הוא דוקטורנט לפיזיקה באוניברסיטת תל אביב. במחקרו בכר עוסק בתחום האופטיקה הלא לנארית, ובהיבטים הפיזיקליים של ננו-טכנולוגיה.

ד”ר ננה אריאל

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

ד”ר ננה אריאל היא חוקרת ומרצה לרטוריקה, תרבות ולמידה בפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטת תל אביב. היא קיבלה את הדוקטורט שלה מאוניברסיטת תל אביב, ועשתה פוסט דוקטורט באוניברסיטת הרווארד בארה”ב ופוסט דוקטורט נוסף במרכז MINDUCATE למדעי הלמידה באוניברסיטת תל אביב. היא מעבירה סדנאות אורח בישראל ובעולם, בין השאר בבית ספר קנדי לממשל באוניברסיטת הרווארד. ננה מפתחת טכניקות למידה חדשות, בעיקר בנקודות המפגש בין תיאוריה לפרקטיקה. היא פרסמה במגזינים ובכתבי עת בינלאומיים, והיא גם המחברת של ספר הילדים “הספר הכי משעמם בעולם”. היא חיה בתל אביב עם בן זוגה ובתה, וחולמת ללמוד כמה שרק אפשר.

עומרי קמחי פלדהורן

עוזר הוראה
אוניברסיטת תל אביב

עומרי קמחי פלדהורן הוא סטודנט לתואר שני למדעי המוח באוניברסיטת תל-אביב. הוא בוגר תואר ראשון בביולוגיה ופסיכולוגיה, בדגש על מדעי המוח בבית הספר סגול למדעי המוח. עומרי למד שלוש שפות כשהיה שליח של הסוכנות היהודית באיטליה ובבולגריה, בזמנו הפנוי הוא מטפס על צוקים ואוחז בגישה רב תחומית ללמידה.

ענת כהן

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

ענת כהן היא חברת סגל בכיר בחוג לחינוך מתמטי מדעי וטכנולוגי בבית הספר לחינוך באוניברסיטת תל אביב. היא עומדת בראש המעבדה לחקר שילוב טכנולוגיות בלמידה, וחברה בצוות Virtual TAU. ענת משמשת כיו”ר תחום טכנולוגיות וחינוך בקתדרת אונסקו לטכנולוגיה, אינטרנציונליזציה וחינוך. תחומי מחקרה כוללים הוראה אקדמית ברשת, יישומים פדגוגיים חדשניים משולבי תקשוב, חומרי למידה פתוחים (OER), כריית נתונים וניתוח למידה ולמידה ניידת.

אורית בארוט

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

דוקטורנטית במעבדה לחקר שילוב טכנולוגיות בלמידה. חוקרת את הקשר שבין אישיות הלומד לשביעות רצונו מהלמידה המקוונת ומשלבת כמובן גם Learning Analytics, כי איך אפשר בלי…
אורית הגיעה לעולם המחקר ממחוזות ההדרכה הארגונית ומתמחה בעיצוב למידה ופרסונליזציה של תהליכי הוראה.

פרופ’ יוסי יובל

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

פרופ’ יוסי יובל הוא מרצה וחוקר בפקולטה למדעי החיים ע”ש ג’ורג’ ס.וייז. ראש המעבדה לתפיסה חושית וקוגניציה בביה”ס לזואולוגיה וחוקר בביה”ס סגול למדעי המוח.

בוגר תואר ראשון בביולוגיה ובפיזיקה ותואר שני במחלקה לנוירו-ביוכימיה בפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל-אביב, ובוגר דוקטורט באוניברסיטת טובינגן, גרמניה. את הפוסט דוקטורט סיים במחלקה לפיזיקה באוניברסיטת שיקגו ולאחר מכן גויס לאוניברסיטת תל-אביב. במחקריו הוא משלב בין מחקר אקולוגי החוקר את החיה בסביבתה הטבעית לבין תחום מדעי המוח.

פרופ’ יוסי יובל חוקר התנהגות  – בשדה, במעבדה ובתוך המוח עצמו. כדי לעשות זאת הוא משתמש בעטלף כחיית מודל. כדי לעשות זאת, המעבדה שלו פתחה  את אחד ממכשירי הג’י-פי-אס הקטנים ביותר בעולם מכשירים שמוצמדים לעטלפים וכוללים גם מיקרופון להקלטת אותות על קוליים וחיישנים נוספים.

פרופ’ יניב אסף

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

פרופ’ יניב אסף הוא חוקר בכיר בביה”ס לנוירוביולוגיה, ביוכימיה וביופיסיקה בפקולטה למדעי החיים של אוניברסיטת תל אביב ובבית הספר ע”ש סגול למדעי המוח.

בעל תארי ראשון, שני ושלישי בכימיה, השתלמות פוסט-דוק ביצע בnational institutes of health בארה”ב בתחום הביופיסיקה והביומימטיקה ומידול מערכות ביולוגיות. פרופ’ אסף זכה בפרס שירצ’קי לחידושים במדעי המוח לשנת 2009, ובפרס הרקטור למרצה המצטיין של אוניברסיטת תל אביב לשנת 2008, וקיבל מענקים מהקרן הישראלית למדע ומהקונסוליה הבריטית. בנוסף, מרכז פרופ’ אסף קבוצת מחקר של האיחוד האירופי, הכוללת 12 קבוצות מבריטניה, גרמניה, איטליה, צרפת, דנמרק ושוויץ. מטרת המענק הייתה לייצר אטלס של קשרי העצבים במוח האדם בשלבים שונים של החיים.

פרופ’ אסף חוקר תהליכי למידה במוח וגמישות מוחית בעזרת שיטות הדמיה מיקרו-מבניות ואפיון הקישוריות המוחית.

רוני קרופניק

עוזרת הוראה
אוניברסיטת תל אביב

דוקטורנטית למדעי המוח

ד”ר עידו תבור

מדריך
אוניברסיטת תל אביב

ד״ר עידו תבור הוא חוקר ומרצה בפקולטה לרפואה ובבית הספר למדעי המוח באוניברסיטת תל אביב. הוא סיים את לימודי הדוקטורט במחלקה לנוירוביולוגיה באוניברסיטת תל אביב, ולאחר פוסט-דוקטורט באוניברסיטת אוקספורד באנגליה הצטרף לסגל אוניברסיטת תל אביב בשנת 2017 ועומד בראש מעבדה לחקר דימות מתקדם של מוח האדם. בשיטות דימות לא פולשניות, עידו חוקר את מבנה ופעילות המוח בתהליכי למידה וזיכרון, וכיצד קישוריות מוחית משפיעה על תהליכים אלו במוח הבריא ובמצבים פתולוגיים.

דרור משעני

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

דרור משעני הוא סופר, חתן פרס היצירה לסופרים עבריים ופרס ברנשטיין, יוצר לטלוויזיה ומורה בחוג לספרות באוניברסיטת תל אביב.

ד”ר אורי בלקינד

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

סגל אקדמי בכיר במכון להסטוריה ופילוסופיה של המדעים, אוניברסיטת תל אביב

פרופ’ יורי כהן

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

פרופסור בחוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום באוניברסיטת תל אביב

ד”ר אלמוג בהר

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

מרצה בחוג לספרות, אוניברסיטת תל-אביב. בהר הוא ממייסדי התכנית ללימודי תרבות ערבית-יהודית באוניברסיטת תל-אביב ובאוניברסיטת בן-גוריון בנגב.

ד”ר רועי צהר

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

סגל אקדמי בכיר בלימודי מזרח אסיה, אוניברסיטת תל אביב.

חוקר את ההיסטוריה של הפילוסופיה עם דגש על המסורות הברהמניות והבודהיסטיות של החשיבה ההודית.

פרופ’ יונתן בן דוב

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

פרופסור מן המניין בחוג למקרא, מלמד תנ”ך, ספרות בית שני וספרות המזרח הקדום.

פרופ’ גליה פת שמיר

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

פילוסופית וסינולוגית ישראלית, סגל אקדמי בכיר בלימודי מזרח אסיה בפקולטה למדעי הרוח, ובחוג לפילוסופיה באוניברסיטת תל אביב

פרופ׳ אתי אינהורן

מרצה
אוניברסיטת תל אביב

פרופ׳ אתי אינהורן היא חברת הסגל האקדמי הבכיר בפקולטה לניהול ע”ש קולר באוניברסיטת תל אביב; מופקדת הקתדרה למחקר במימון וחשבונאות ע”ש מוריס וגרטרוד דויטש; חוקרת ומרצה בתחומים של כלכלת אינפורמציה, מידע בשווקים פיננסיים, חשבונאות פיננסית ודיווח כספי; כיהנה כראש החוג לחשבונאות באוניברסיטת תל אביב, כחברה במליאת רשות ניירות ערך, כחברה בוועדות ציבוריות רבות בנושאים של רגולציה כלכלית, וכחברה בדירקטוריונים של חברות מובילות במשק.

תוכניות הלימוד שלנו

תוכנית לימוד

רגע לרוח

אוניברסיטת תל אביב
תוכנית לימוד

מסלול קבלה חכם לתואר בפסיכולוגיה

אוניברסיטת תל אביב
תוכנית לימוד

מסלול קבלה חכם לתואר בכלכלה

אוניברסיטת תל אביב
בואו נספר לחבר'ה
לינקדאין
פייסבוק

הקורסים שלנו

0
שפות
Arrow of the button
אנגלית
טורקית
סינית
עברית
ערבית
רומנית
רוסית
תאית
0
יעדי למידה
Arrow of the button
הכנה לבגרויות
השכלה אקדמית
העצמה אישית
פיתוח מקצועי
קורסי העשרה
שער לאקדמיה
שער להייטק
שער לקריירה
0
תעודה
Arrow of the button
כולל תעודה
כולל תעודה בתשלום
לא כולל תעודה
הוספת סינון
plus-button
קרדיט אקדמי
קצב למידה
אורך למידה
שפת כתוביות
טכנולוגיה ומחשבים
מדעים מדויקים
מדעי החיים
מדעי הרוח
מדעי החברה
פיתוח אישי ומיומנויות
חינוך והוראה
איפוס סינון
icon of filter
סידור לפי רלוונטיות
icon of filter
סידור לפי רלוונטיות
סידור לפי החדש ביותר
סידור לפי הישן ביותר
סידור לפי שם (א' - ת')
סידור לפי שם (ת' - א')
מוצגות תוצאות
סידור לפי רלוונטיות
icon filter
סידור לפי רלוונטיות
סידור לפי החדש ביותר
סידור לפי הישן ביותר
סידור לפי שם (א' - ת')
סידור לפי שם (ת' - א')
icon filter
סינון
icon filter
מוצגות קורסים
שפות
ארגונים
יעדי למידה
תעודה
קרדיט אקדמי
קצב למידה
אורך למידה
שפת כתוביות
טכנולוגיה ומחשבים
מדעים מדויקים
מדעי החיים
מדעי הרוח
מדעי החברה
פיתוח אישי ומיומנויות
חינוך והוראה
הציגו תוצאות